Olin aivan ihanalla yrttikurssilla tänä viikonloppuna.

Yrttivoiteet ja niiden valmistus

Opi valmistamaan erilaisia yrttivoiteita täysin luonnonmukaisista ja puhtaista raaka-aineista


Kouluttajana erikoissairaanhoitaja ja aikuiskouluttaja ”Yrttimuori” Anita Louniala, jolla on 25 vuoden kokemus yrttivoiteiden valmistuksesta.

Saat kurssilla perustietoa aromaterapiasta ja hoitavista yrteistä, joita löytyy luonnosta ja puutarhasta. Kurssilla perehdytään mm. hoitovoiteisiin, hierontaöljyihin ja lastenvoiteisiin sekä opitaan miten valmistaa kauneudenhoitovoiteita ja parfyymejä.

Raaka-aineina käytetään kotimaista mehiläisvahaa, kasviöljyjä, aloe-geeliä, lähdevettä ja aromaterapiaöljyjä. Voit ostaa tarvittavia raaka-aineita ja voiderasioita kouluttajalta.

Nyt on innostus tehdä omia yrttivoiteita. Kurssin vetäjä kertoi käyttäneensä ainoastaan itsetehtyjä voiteita, ja tehoavan vaikutuksen kyllä näki hänen ihostaan. Iho oli kuin kaksikymmentävuotta nuoremman.
Nyt on kurssin jäljiltä jääkaapissa ruusuvoiteista jalkavoiteisiin ja huulirasvasta naamarasvoihin. Mahtavaa. Ihanat tuoksut leviävät huoneeseen, kun voide iholle levitettäessä lämpenee ja tuoksut voimistuvat. Inkivääri, sitruuna, laventeli, ruusu, kardemumma, piparminttu...
Uutta voimaa kevääseen.