Eilen satoi koko ajan ja töissä oli oikein Maanantaipäivä taas. Kaikilla oli jotain asiaa viikonlopun jälkeen. Toisinaan myös lähestyvän täyden kuun huomaa töissä. Tietyt ihmiset lähestyvät meitä samoilla vanhoilla asioilla. Siihen osaa jo varautua ja lasketella ne puheet samantien toisesta korvasta ulos.

Vieläkin mua harmittaa se, etten päässyt molemmille haluamilleni liikuntakursseille tänä syksynä. Pääsin toiselle ja toisella jouduin varasijalle. Mutta onneksi pääsin sentään toiselle, ja vielä sille paremmalle, koska pienessä ryhmässä saa parempaa ohjausta.

Eilinen työpäivä oli rankka, mutta ilokseni tuo toinen kurssi käynnistyi eilen, joten pääsin illalla liikkumaan. Tykkään kyllä liikkua myös yksin ja seurassa, mutta joskus ja tietyissä liikuntamuodoissa tarvitsen ja haluan ohjausta.

Tähän päivään lähden hiukan pirteämpänä kuin eiliseen. Mutta se olikin maanantai, tuntuu että silloin aina väsyttää, viikonlopun jäljiltä siirtyy arkeen. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, lissää kahvia...


"Harvat tietävät, kuinka hyvin
heidän asiansa ovat; kaikki tietävät,
kuinka hyvin heillä voisi mennä."

(Aamun ajatus - Positiivarit)