Tiistaina kävin ex:n kanssa etsimässä sitä häälahjaa. Pari tuntia siinä vierähti, kun kierreltiin kaupoissa ja sen jälkeen vielä pikaisesti syömässä. Kyllä me jo jotain lahjaa löydettiinkin, mutta vielä pitäis jotain keksiä siihen lisäksi. Mutta hyvällä mallilla ollaan. Kieltämättä oli hiukan outoa tavata exä pitkästä aikaa. Vielä kun ei kumpikaan tiedä, miten suhtautua toiseen. Tulevaisuudessa me yritetään olla jos ei nyt ihan ystäviä, niin ainakin kavereita. Niinkun exä sanoi, että alku voi olla hapuilua, kun ei tiedä ihan, missä toinen menee, mutta eiköhän se siitä luontevoidu. Aika näyttää.

Tiistai-iltana menin P:n kanssa käymään ystäväpariskunnan luona kylässä, ja nyt vihdoinkin tapasin ystäväni M:n tyttöystävän I:n niin, että me ehdittiin kunnolla jutella ja tutustua. Tiesin jo muutaman aikaisemman pikaisen tapaamisen pohjalta, että hän on hyvä tyyppi ja nyt kun meillä oli mahdollisuus jutella rauhassa 3 tuntia, niin tunne vaan vahvistui. Taisin saada uuden ystävän. :) Pitää pian nähdä hänet uudestaan, kun jutut jäivät pahasti kesken, koska kyytini halusi jo lähteä kotiin.

Keskiviikkona tapasin myös erään uuden tuttavuuden, johon olen tutustunut netin kautta, ja hänkin vaikutti mukavalta ihmiseltä. Tänään tapaan erään naisen, jonka kanssa pyörittiin samoissa piireissä koko lukioaika, mutta sen jälkeen tiemme erosivat, ja olemme tavanneet pikaisesti vain pari kertaa. Että jospa tänään saisimme vaihdettu kunnolla kuulumisia kymmenen vuoden ajalta. Onpas siitäkin jo aikaa.