Sukulaissielu antoi minulle kirjaimen K. Tässä minun kymmenen sanaa.

1) Koti
Hiljalleen tämä talo alkoi tuntua minunkin kodilta. Kun nyt pitkän päivän jälkeen illalla pimeässä raahaudun mäen päälle ja näen tämän talon, tiedän saapuvani kotiin.

2) Kaulaliina
Olen kaulaliina-ihmisiä. Suojaan ahkerasti kaulaani liinoilla, joissa ei saa olla villaa, koska se kutittaa.

3) Kaakao
Lämmintä kaakaota kylmänä päivänä, nam. Meidän kaapeista löytyy monesti kaakaota sekä usein suklaatakin, jotta voin halutessani hetken herkutella. =)

4) Kotiteollsuus
Hynynen, Sinkkonen ja Hongisto. Tuon kolmikon musiikki iskee.

5) Koirat
Kukaan muu ei ole aina niin vilpittömän iloinen nähdessään minut kuin koirat. Vaikka olisin ollut vain minuutin poissa tai koirat hetken ulkona, niin jälleennäkeminen on joka kerta riemuisa. Päivän väsymys, murheet, surut ovat hetkeksi poissa, kun koirakaksikko ottaa minut ilolla vastaan kotiin tullessani.

6) Käveleminen
Minä kävelen paljon. Jos vaan mahdollista, kävelen joka paikkaan. Joulua kohti illat pimenevät ja jutut meilläpäin liikkuvista susista kasvavat. Lenkille tekisi mieli lähteä, mutta mieluiten valoisaan aikaan, joten ulkoilut osuvat monesti viikonlopulle. Sen vuoksi työpäivän aikana kävelen mahdollisimman paljon. Työmatkoista kävelen osan. Ja päivällä ruokatunnilla, kun käyn ulkona, käväisen vaikka kiertämässä pari korttelia, jos ei ole asiaa mihinkään kauppaan.

7) Kampaaja
Muutama vuosi sitten työpaikan lähelle tuli uusi parturi. Koska minulla ei silloin ollut "vakioparturia", menin käymään siellä. Löysin sitten kyseisestä yrittäjästä itselleni luottoparturin. Olimme heti samalla aaltopituudella ja olen aina ollut tyytyväinen siihen, miten hän on leikannut/värjännyt hiuksiani. Eikä aika käy parturin tuolissa pitkäksi tai tylsäksi. =) Naurua riittää.

8) Kuutamo
Täällä maaseudulla, jossa katuvalot eivät ylety meidän pihaan asti, näkee kuutamon ja tähtitaivaan todella hyvin. Tuntuu, etten ole koskaan nähnyt niin paljon tähtiä kuin täällä, pimeässä illassa.

9) Keikat
Toisinaan pitää päästä keikalle tai konserttiin. Ilman musiikkia en voi elää. Kuuntelen töissä radiota, kotona levyjä, ja kun kiinnostava bändi tulee keikalle lähiseudulle, sinne!

10) Kulta
Oma kulta, rakas. Uskalsin lähteä sokkotreffeille, antaa tuntemattomalle mahdollisuuden, ja kuinkas siinä sitten kävikään. =)