Eilen töissä oli puolet porukasta poissa, ja hommia sen takia riitti. Mutta en muista, millon ois maanantaipäivä mennyt noin nopeasti. Jee. Iltakin siinä sitten hurahti ja aattelin mennä väsyneenä aikaisin nukkumaan. No, tällä kertaa hyvin suunniteltu ei ollut puoliksi tehty. Unta sain ootella.

Ehkä yksi syy oli siinä, että olin saanut yllättävän sähköpostin. Sillon kun mulla vielä oli profiili eräässä palvelussa, niin viestittelin yhden jätkän kanssa, jolla oli myös profiili siellä. Kun otin profiilini pois, harmitti, että yhteys häneen katkesi. Laitoin sitten hänelle sähköpostia profiilipalvelun sähköpostiin, jonka osoite on pääteltävissä profiilin nimestä. En tiennyt, että lukeeko hän koko postia tai että kiinnostaako häntä edes jatkaa kirjoittelua. No eilen hän sitten vastasi, kun oli eksynyt sähköpostiin, jota ei edes tiennyt olevan olemassa. :) Hänen kuvansa näin profiilissa ja minun kuvani hän sai sähköpostilla. Ja senkin jälkeen sieltä on tullut viestiä. :)

Tänä aamuna heräsin siihen, kun aamun lehti tuli. Uni olikin sitten lähtenyt jo kauemmaksi, ja sitä sai taas ootella melkein tunnin. Nukahdin vielä vaan noin puoleksi tunniksi. Mutta tätä uupunutta aamua piristää se, että eiliseltä jätkältä oli tullut vielä postia, kun olin mennyt nukkumaan. :)

Ehkä tämä tosiaan on vähän parempi päivä kuin eilen.
Ehkä ensi yönä nukun vähän paremmin.