ulkona on harmaata. Vettäkin sataa, jo varmaan kolmatta päivään putkeen. Jotenkin sellainen yleisväsymys tuntuu koko ajan. Vaikka olenkin saanut nukuttua, niin ehkä tuo harmaus tekee olosta vetämättömän. Aurinko kyllä eilen kurkisti, mutta ei uskaltanut näyttäytyä. Täällä kyllä kaivattaisiin jo valoa, akut kaipaavat virtaa.

Nyt on kaksi päivää töissä ollu sen verran raskasta, että illalla kun on päässyt kotiin ja syöny, ei oo unta kovin kauaa tarvinnu odotella. Eilen pääsin uimaan ja saunaan, kun sain houkuteltua M:n & I:n mukaan kyytimiehiksi tarjoamalla heille uinnit. Hyvin huomasi, etten oo pariin vuoteen käyny uimassa, kun ei ollu mitään kuntoa. Vuosia sitten kun uin vähintään kerran viikossa, meni kilometrikin heilahtamalla alle puoleen tuntiin. Mutta nyt.. pitäisköhän käydä taas useamminkin uimassa, se on kuitenkin aika mukavaa, ja jos vaikka M:stä saisi seuraa, se ainakin viihtyi altaassa. Minua houkutteli eilen se sauna. :)

Äsken aukaisin tv:n eka kerran tällä viikolla, kun haluan nähdä uutiset. Iltaisin oon ollu niin väsyny, etten oo jaksanu katella mitään tv:stä. Maanantai-iltana luin hetken verran ja eilen en jaksanut tehdä sitäkään. Aikaisen unensaannin kyllä huomaa aamulla, on vähän helpompi nousta. Aamu-uutisten jälkeen onkin aika lähteä hierojalle.