Kävin tänään iltapäivällä akupunktiossa pitkästä aikaa.Viimeksi kävin vähän yli pari vuotta sitten. Niska ja hartiat ovat kuulemma jumissa, oikea puoli enemmän, kyllähän minä sen jo tiesin. Koska olen alkanut purra hampaitani yhteen (huomaamattani ja unissaan) yhä enemmän, ovat minun kaulankin lihakset jo jännittyneet.

Koska minulla oli normaalia päänsärkyä, niin pyysin muutaman neulan hoidoksi siihen, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä. Särky jäi sitten sinne hoitopöydälle.

Hän hieroi ensin niskaa ja hartioita, vähän kaulaa, käänteli päätä ja tarkisti rangan liikkuvuutta. Laittoi sitten neulat: kallonpohjaan ja hartioihin migreenin hoitoon sekä ohimoille ja päälaelle senhetkiseen päänsärkyyn.

Nyt tuntuu paljon rennommalta olo. Käsissä ja jaloissa kiertää veri, yleensä kylmät raajat ovat nyt lämpöiset. Olo on pirteä ja suu käy koko ajan. :D En enää odota kahta vuotta seuraavaa hoitokertaa.
Ensi viikolla uudestaan, eli nyt alkuunsa ainakin kolme kertaa kerran viikossa. Työterveyslääkärin kirjoittama lähete on vuoden voimassa ja siinä on 15 käyntikertaa.