Ehdin eilen juuri saada ystävältäni sähköpostilla miehen kuvan ja keskusteluvinkkejä, kun netti lakkasi toimimasta. Nyt taas yhteydet pelaa. Ystäväni laittoi vielä tekstiviestin, että kihlattu soittaa miehelle, ja kertoo minun olevan siellä. Että jos hän vaikka uskaltaisi vilkuttaa minulle, kun huomaa minut. :)
Niin, Lutakossa ois ollu enemmänkin tuttuja paikalla, mutta minä en löytäny sieltä muuta kuin miehen. Eli minä siis pongasin hänet. :) Tunnistin kuvan perusteella ja menin juttusille. Kävelin hänen viereensä ja

minä: tulinkohan mä oikean ihmisen juttusille?
mies: jaa, en tiedä. *ojentaa kätensä ja esittäytyy* X
minä: *kättelen ja sanon nimeni*
mies: meille ne sitten näitä treffejä järkkäsi *hymyilee*
minä: ilmeisesti *hymyilen takaisin*

Veljesten keikka alkoi aika myöhään, joten me ehdimme jutella, pääasiassa musiikista, bändeistä ja festareista. Yllätys, yllätys. Kerroin, että olin saanut hänen kuvansa ja siitä hänet tunnistanut. Mukava mies, juuri täyttänyt neljäkymmentä, kuuntelee raskaampaa heviä. Keikan aikana ei sitten paljoa pystyny juttelemaan, mutta sen jälkeen muutama sana takkiani jonottaessa narikasta. Ulkona satoi vähän vettä, joten hän antoi minulle kyydin kotiin. Kiitimme toistemme seurasta ja minä kiitin kyydistä, ja nousin autosta. Siinä se ilta.
Että mitä tästä pitäisi nyt ajatella.. en mie tiiä. :) Mitään puhetta ei ollut mistään jatkosta. Ystäväni tuossa jo kyselee kuulumisia tekstiviestillä. En tosiaan tiedä.